Gebruikshandleidingen

JK Optimizer CS-07H

Download PDF

Basis gebruiksaanwijzing Verdeler + regeltechniek Uitleg en Garantiebepaling 2020

Wij adviseren u de voor uw vloerverwarmingssysteem van toepassing zijnde hoofdstukken in dit boekje in zijn geheel te lezen voordat u de vloerverwarming in gebruik neemt!

Download PDF

Gebruikshandleiding circulatiepomp Wilo-Para

Gebruikshandleiding Wilo – Para. Dit is de circulatiepomp op de JK RVS Ecoline verdeler. Kies voor de instelling Δp-c en stand II: 3m ~30 [kPa] Advies stand bij groepslengte tot 90 [m] individueel.

Download PDF

Gebruikershandleiding Danfoss stadswarmteregeling Ruimtethermostaat RET 2001-RF+RX1-S

Gebruikershandleiding RET2001 Digitale draadloze kamerthermostaat. Toe te passen als zoneregeling stadsverwarming met één thermostaat, zoneventiel met thermomotor 230 [V] en Danfoss RX1-S ontvanger.

Download PDF

Danfoss Icon™ Technisch handboek Zoneregeling voor vloerverwarming 2021.11

In dit Technisch handboek voor de Danfoss Icon™ Zoneregeling versie 2021.11 staan de mogelijkheden en toepassingen voor onze vloerverwarming systemen

Download PDF

Danfoss Icon™ draadloze kamer thermostaat opbouw

Gebruikershandleiding eindklant voor de Danfoss Icon™ draadloze kamer thermostaat opbouw.

Download PDF

Danfoss Icon™ display 24V kamer thermostaat

Gebruikershandleiding eindklant voor de Danfoss Icon™ display 24V kamer thermostaat.

Download PDF

Bediening Danfoss Icon™ thermostaat

Danfoss Icon™ ruimte thermostaat activeren voor warmtevraag.

Download PDF

Informatieblad Pompschakeling JK Opti – Control

Informatieblad Opti -Control energie besparende pompschakeling en instructieblad voor het monteren van een Opti – Control op een JK RVS pomp verdeler.

Download PDF

Snelgids Ingebruikname

Wij adviseren u dit boekje in zijn geheel te lezen voordat u de vloerverwarming in gebruik neemt! In deze snel gids vindt u de belangrijkste functies en instellingen van het systeem (oude versie).

Download PDF

Basis gebruiksaanwijzing Verdeler + regeltechniek Uitleg en Garantiebepaling

Deze gebruiksaanwijzing Verdeler + Regeltechniek en Garantiebepaling januari 2016 (oude versie) is verouderd zie hiervoor de nieuwe Basis gebruiksaanwijzing Verdeler + Regeltechniek en Garantiebepaling 2020.

Download PDF

Kamerthermostaat RCT-01

De RCT-01 versie 868-2016 is een ruimtethermostaat  waarmee uw vloerverwarming kan worden geregeld in combinatie met een Opti-Control . Uw thermostaat zal u helpen bij de besparing van energiekosten. Lees deze handleiding zorgvuldig, voor het gebruik van de thermostaat (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd).

Download PDF

Kamerthermostaat RCT-02

De RCT-02 versie 868-2016 is een ruimtethermostaat waarmee uw vloerverwarming kan worden geregeld in combinatie met een Opticontrol. Uw thermostaat zal u helpen bij de besparing van energiekosten. Lees deze handleiding zorgvuldig, voor het gebruik van de thermostaat (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd).

Download PDF

Heat Control Thermostaat

Installatiehandleiding Gebruikershandleiding Heat-Control 10 ten behoeven van elektrische vloerverwarming versie 2006 (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd).

 

Download PDF

Ruimte Thermostaat A098 RC Control

De A098 versie 434-2014 is een thermostaat waarmee uw vloerverwarming optimaal kan worden geregeld. Uw thermostaat zal u helpen bij de besparing van energiekosten. Lees deze handleiding zorgvuldig, voor het gebruik van de thermostaat (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd).

Download PDF

Handleiding thermostaat T101 RC Control

De T101 versie 434-2014 is een draadloze programmeerbare thermostaat (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd)

Download PDF

Gebruikershandleiding OptiControl, OptiControl 1, -5 en -9 Softwareversie 14

De OptiControl 1, -5 en -9 versie 434-2014 is een hoofdregelaar die in combinatie met de T101 en A098 Ruimtethermostaat als regeling de vloerverwarming draadloos kan regelen (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd)

Download PDF

Gebruikershandleiding OptiControl CV-Receiver Softwareversie 10

Met de draadloze RCT thermostaten is het mogelijk om de cv-ketel, doormiddel van de Opti-Control CV-Receiver versie 2016, aan te sturen, dit kan door maximaal 9 draadloze thermostaten (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd).

Download PDF

Gebruikshandleiding circulatiepomp Wilo-Yonos Para

Gebruikshandleiding Wilo -Yonos PARA de circulatiepomp op de JK RVS verdelers met pomp (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd)

Download PDF

Gebruikershandleiding RET 2000B-RF+RX1-S

Gebruikershandleiding RET 2000 Digitale draadloze kamerthermostaat (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd zie versie RET 2001-RF +RX1-S).

Download PDF

Handleiding CF-RD kamerthermostaat met display VI.UH.Q4.1C

Danfoss ruimte thermostaat CF-RD behorende bij CF-2 regeling (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd)

Download PDF

Handleiding Danfoss CF-MC Regelaar VI UH K6 1C

Danfoss CF-2 zoneregeling (oud product wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant en geleverd)

Download PDF

Danfoss Icon™ draadloze kamer thermostaat opbouw

Installatie handleiding (installateur) voor de Danfoss Icon™ draadloze kamer thermostaat opbouw.

Download PDF

RET2001 Easy User Guide

Gebruikershandleiding RET2001 snel gids – (Engelstalig)

Download PDF

fermacell Vloerelementen

Handleiding fermacell voor de verwerking Versie: januari 2015

Download PDF

Offerte aanvragen