JK vloerverwarming

Wij zijn een internationale organisatie met vestigingen en partners in Europa en daarbuiten. Onze corebusiness is het aanleggen van vloerverwarmingssystemen door middel van de JK inslijpmethode.

Binnen Nederland zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die naast de engineering en installatie van alle typen vloerverwarming in de woning en utiliteitsbouw, ook software ontwikkeld. Eveneens zijn wij producent van innoverende verdeel- en regelsystemen.

Ondanks de vele veranderingen afgelopen jaren is de drive om te innoveren en altijd het uiterste te doen voor partners en klanten nog steeds de rode draad binnen ons bedrijf.

Hein Janssen
Directeur en oprichter

Duurzaam succes

Duurzaam succes ontstaat naar onze mening alleen door een samenspel van partijen. De juiste partners moeten samenkomen om succes te hebben. Maar ook de juiste kwalitatieve producten en vaardigheden, waarden en kansen. Dat gaat naar onze mening alleen in een sfeer die gekenmerkt wordt door eerlijkheid en vertrouwen en die ruimte biedt voor ontwikkeling, vooruitgang en verbetering. Maar ook waar, indien nodig, in samenwerking wordt gezocht naar oplossingen. Als we duurzaam succes op deze wijze definiëren komt dit niet alleen, maar is dit ook echt succes“vol”.

Verduurzamen van onze bedrijfspanden

Wij hebben de afgelopen jaren stappen gezet voor onze lange termijn visie, voor een duurzame toekomst. Dit is mede gedaan door in eigendom verkregen (nieuwe) bestaande bedrijfspanden te verduurzamen. Naast de bouwkundige schil te voorzien van extra isolatie, zijn alle daken voorzien van zonnepanelen. In totaal 598 stuks, goed voor 142 [kWp] en warmtepomp installatie energie neutraal.

Offerte aanvragen