Vloerverwarming binden

Vloerverwarming binden is een traditionele methode om vloerverwarming aan te leggen. Het is een alternatief voor het inslijpen van vloerverwarming in de dekvloer. Wij binden de vloerverwarmingsbuizen op een gegalvaniseerd staalmat. Na dit proces brengen wij de dekvloer aan. Bij het binden liggen de slangen dieper onder de tegelvloer, daardoor duurt het opwarmen wat langer. De verwarmde massa is hierdoor groter en blijft daardoor langer warm. Mocht het binden van vloerverwarming niet mogelijk zijn in uw nieuwbouw woning, dan is het inslijpen uitermate geschikt om het geheel te realiseren.

Informatie

Geschikt bij nieuwbouw

Wordt aangelegd voordat de dekvloer wordt gestort

Direct geëgaliseerd

De vloer is direct gereed voor de vloerafwerking

Effeciciënt

Door verwarming van de gehele vloermassa

Geschikt voor iedere constructievloer

Na het binden brengen wij een passende dekvloer aan

Uitstekend voor nieuwbouwwoningen

Deze methode passen wij veelal toe bij nieuwbouwhuizen, omdat de dekvloer hier nog aangebracht moet worden. Het is mogelijk als er geen cementvloer aanwezig is, of als inslijpen niet mogelijk is. In een nieuwe woning binden wij vloerverwarming vaak op matten. Daarna werken wij deze af met een cementdek of anhydriet vloer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het binden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen