Vloerafwerking met comfort

Bij vloerverwarming gaat het bij ons niet alleen om het plaatsen van een hoogwaardige kunststof buis in een bouwconstructie. Wij zorgen voor vloerverwarming voor iedere vloerafwerking. Als marktleider in het inslijpen van vloerverwarming en specialist op het gebied van vloerverwarming weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het installeren van een vloerverwarming-systeem. We denken actief met u mee, ook als het gaat om de vloerafwerking van diverse systemen, zodat wij het hoogste niveau van comfort bereiken. Voor de verschillende soorten vloerafwerkingen werken wij samen met gerenommeerde merken in hun branche. Daarnaast wij werken o.a. met met meer dan 1.000 aangesloten dealers.

In ons Experience Center kunt u de vloerafwerkingen bekijken. Hiervoor is het handig om een afspraak te maken, dit is mogelijk voor bedrijven als particulieren. Dat kan via deze link.

Hoogste comfort

Vloerverwarming voor iedere vloerafwerking

Samenwerkingen met onze partners

Reagalisatie

Ontwikkelingen

Door, en samen met, onze partners hebben wij ons ook ontwikkeld op deze vakgebieden en kunnen wij u ook hierin ondersteunen. Veel bedrijven zijn gespecialiseerd op het gebied van plavuizen en natuursteen. Door de jaren heen zijn daar ook heel veel sectoren bijgekomen zoals parket studio’s, bouwmateriaal speciaalzaken, tapijt showrooms en woninginrichters.

Regalisatie

Speciaal hiervoor is er een lijn aan eigen afwerkproducten ontwikkeld, onder de naam Regalisatie. Hiermee kan het restproduct dat ontstaat bij het inslijpen duurzaam worden verwerkt. Hierdoor zijn we in staat om garantie te geven op een volledige afgewerkte vloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen