Vloerverwarming inslijpen in uw betonvloer

Vloerverwarming kunnen wij ook inslijpen in uw betonnen vloer. Een beton vloer is in veruit de meeste gevallen goed in te slijpen. Om een goede inschatting te maken of uw betonvloer geschikt is om in te slijpen maken wij in veel gevallen een proeffrees op de locatie. Het beton inslijpen gebeurd in combinatie met water dat door onze machine ook weer wordt weggezogen. Hierdoor zijn wij in staat zeer harde vloeren stofvrij in te slijpen. Het water en stof wordt afgevangen en door ons ook weer meegenomen. 

Extra inslijpkosten

Een ondervloer van beton heeft als eigenschap dat deze zeer hard is. Maar ook betonvloeren kunnen wij inslijpen. Hiervoor gebruiken wij de JK Floorgrinder welke met water gekoeld wordt. Het zogenaamde waterfrezen is een specialisme van JK. Doordat de ondervloer zeer hard is, brengt dit extra kosten met zich mee.

Wij kunnen hierbij alleen werken met een watergevoerde machine die gevoed is door een aggregaat om de vloerverwarming in een betonnen vloer te slijpen. Dit houdt in dat het water/slijpsel (afval) afgevoerd dient te worden. 

Veelgestelde vragen

Een betonnen dekvloer is vaak te herkennen aan de grove structuur en grind dat in het oppervlak te zien is. Dit verschilt met bijvoorbeeld zandcement welke vaak een gladde wat poreuze afwerking heeft en waar kleine korrels te zien zijn. Beton is over het algemeen wat ruwer van structuur dan andere dekvloeren zoals zandcement of anhydriet.

Ik wil ook vloerverwarming in mijn betonnen vloer
Offerte aanvragen