Westwijk2 GreenCourt

Westwijk2 GreenCourt – Amstelveen

Westwijk2 GreenCourt bestaat uit 6 appartementengebouwen met in totaal 52 luxe appartementen. GreenCourt 1 en 2 hebben elk 12 appartementen, GreenCourt 3 t/m 6 hebben elk 7 appartementen. De gebouwen zijn ruim opgezet en energiezuinig en milieuvriendelijk ontwikkeld, inclusief vloerverwarming. Qua locatie liggen ze ideaal, op een steenworp afstand van de rivier de Amstel, en is het niet ver naar het Stadsplein van Amstelveen, vooral met de snelle tramverbinding om de hoek.

Westwijk2 is onderdeel van de wijk Westwijk in het zuiden van Amstelveen. Westwijk is een groene, complete wijk met allerlei voorzieningen. Zo is er een winkelcentrum en een gezondheidscentrum en zijn er verschillende sportverenigingen.

Westwijk2 heeft een ecologische zone, die onderdeel uitmaakt van de verbinding tussen Amstelland en Spaarnwoude.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen