Trainingscentrum Vitesse Papendal

Nationaal Sportcentrum Papendal – Arnhem

In 2013 heeft de eigenaar van Vitesse, Merab Jordania, geïnvesteerd in een splinternieuw trainingscomplex, wat het bruisende hart van de club is geworden. Middels het nieuwe duurzame complex op Nationaal Sportcentrum Papendal werden de banden tussen de Arnhemse club Vitesse en het NOC*NSF aangehaald om nieuwbouw te realiseren. Het nieuwe trainingscomplex is gemaakt van natuurlijke materialen en heeft veldverwarming. JK vloerverwarming heeft gezorgd voor de hele inpandige vloerverwarming van het trainingscentrum.

Nationaal Sportcentrum Papendal is hét topsporttrainingscentrum van Nederland en is de ideale trainingslocatie voor alle teams van Vitesse en de Vitesse Voetbal Academie. Ook heeft het ervoor gezorgd dat Jong Vitesse in Arnhem de thuiswedstrijden kan spelen in plaats van in Gendt.

Splinternieuw trainingscomplex gerealiseerd door Vitesse eigenaar Merab Jordania.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen