Schiphol – The Base

The Base – Amsterdam

Kantoorgebouw The Base Schiphol heeft is in 2015 na een twee jaar durende herontwikkeling voltooid. De naam ‘The Base’ staat voor de nieuwe functie van het gebouw, omdat het voorziet in alle basisvoorzieningen op het Central Business District (CBD) van Schiphol.

Sinds de jaren 90 was The Base, toen nog bekend als het Triport complex, een kantoor met drie losse gebouwen. Om het één geheel te laten zijn is er een passage ontwikkeld die de gebouwen verbindt op de begane grond. In het midden is een centraal atrium met glazen dak gebouwd, dat de basis vormt voor uiteenlopende voorzieningen. Deze voorzieningen zijn onder andere een 24/7 kinderopvang, een café, een bedrijfsrestaurant en een business center.

De duurzame herontwikkeling van The Base heeft geresulteerd in het BREEAM-certificaat Very Good.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen