Stolberglaan Haarlem

Stolberglaan infrezen en inslijpen – Haarlem

Deze woning met veel mogelijkheden ligt in een brede rustige straat aan de rand van de Koninginnebuurt en het stadscentrum, met voor-, zij- en zonnige achtertuin, 6 slaapkamers, 2 badkamers en ca. 229 m2 woonoppervlakte. Deze woning uit 1909 barst van de ornamentiek wat het huis een sfeervolle en unieke uitstraling geeft. De sfeer in het gehele huis duidelijk voelbaar met karakteristieken als sierlijsten, Paneeldeuren met het originele mondgeblazen groene glas, originele granitovloeren, en allerlei vaste interieurdetails.

Via onze partner Stoer en vloer hebben wij hier de begane grond alsmede de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. Wij hebben dit ingefreesd in een Fermacell droogbouwvloer. Deze droogbouwvloer is uitermate geschikt voor een houten balken constructie.

Via onze partner Stoer en vloer hebben wij hier de begane grond alsmede de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen