Stadskantoor Utrecht

Stadskantoor – Utrecht 

Aan de achterzijde van het Centraal Station van Utrecht is het Stadskantoor gebouwd. Dit 92-meter hoge gebouw zorgt ervoor dat 11 gemeentelijke diensten, die eerst verdeeld zaten over verschillende locaties in de stad, nu vanuit één gebouw kunnen werken. Dit verbetert de samenwerking tussen de gemeentelijke diensten en betekent dat het gebouw ongeveer ruimte biedt voor 3000 (deeltijd) medewerkers.

Het Stadskantoor is een duurzaam gebouw. Er wordt gebruikgemaakt van een WKO installatie en zonneboilers voor het verwarmen en koelen. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming van JK en is zo ontworpen dat het zo min mogelijk CO² uitstoot. Daarnaast is het gebouw duurzaam, omdat het op een centrale plek ligt bij station Utrecht Centraal en daardoor goed bereikbaar is.

Stadskantoor Utrecht is met 92 meter het hoogste stadskantoor van Nederland!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen