Project havenlofts

Vloerverwarming in Rotterdam

In de Nassauhaven (1892) op de Kop van Feijenoord in Rotterdam is het project Havenlofts in 2020 gerealiseerd. Havenlofts bestaat uit 18 drijvende vrijstaande woningen (watervilla’s). Het is het eerste drijvende woonproject in een Rotterdamse havenbekken. De drijvende waterwoningen zijn ontwikkeld en ontworpen door Public Domain Architecten en Van Hattum en Blankevoort. De woningen zijn gebouwd door Bik Bouw. Op 15 april 2020 werden de eerste 6 Havenlofts versleept naar de Nassauhaven. De tweede 6 Havenlofts kwamen op 8 juli 2020 aan. In december 2020 zijn de laatste 6 Havenlofts aangekomen.

In opdracht van BIK bouw heeft JK vloerverwarming samen met Stam montagebouw een Fermacell droogbouw geplaatst en vloerverwarming ingeslepen. Met een epoxy vulmiddel zijn vervolgens alle sleuven gedicht om zodoende een solide basis te bieden voor de eindafwerking.

JK heeft hier in alle 18 woningen vloerverwarming aangelegd

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen