Nieuw Overbos

Nieuw Overbos – Heemstede

Nieuw Overbos te Heemstede is een wooncomplex bestaande uit zowel luxe huurappartementen als een woonzorgcentrum. Het woonzorgcentrum ‘Sint Jacob’ biedt kleinschalige zorg aan 48 ouderen met een vorm van dementie. De ouderen zijn onderverdeeld in zes kleine ‘huisjes’ waar ze een kamer hebben met eigen sanitaire voorzieningen en een gedeelde woonkamer en woonkeuken waar activiteiten worden georganiseerd om zo een liefdevol en warm thuis te creëren.

Daarnaast zijn er 97 luxe huurappartementen in het wooncomplex variërend van 84 tot ca. 146 m² met elk een ruim terras. Deze beschikken over luxe inbouwapparatuur in de keuken, een luxe badkamer en een hoogwaardige afwerking.

Het gehele complex van Nieuw Overbos is door JK voorzien van vloerverwarming.

Sint Jacob (een onderdeel van Nieuw Overbos) biedt dementerende ouderen een liefdevol en warm thuis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen