Kulturhus de Breehoek

De Breehoek – Scherpenzeel

Het Kulturhus de Breehoek is hét multifunctioneel centrum (MFC) voor cultuur, sport en welzijn binnen de Gemeente Scherpenzeel.

Compleet met Grand Café, sportzaal, bibliotheek, vergaderzalen, theaterzaal en een lokaal VVV kantoor biedt het Kulturhus de Breehoek veel mogelijkheden. Dit sluit perfect aan op de kernvisie van het team achter de Breehoek: “het creëren van meerwaarde”. Zo is de sporthal onder te verdelen in drie delen die individueel verhuurd kunnen worden. Daarnaast is er een multifunctionele zaal geschikt voor kleine groepen (door het verkleinen van de zaal) van maximaal 70 personen en kunnen er in de complete zaal zelfs 450 personen terecht.

Het Kulturhus de Breehoek heeft dus veel mogelijkheden wat betreft evenementen, met indien gewenst geheel verzorgde catering arrangementen.

Kulturhus de Breehoek brengt de gemeente Scherpenzeel samen en creëert meerwaarde voor de community!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen