FOX Verre Reizen (ANWB) – Park 20/20

FOX Verre Reizen – Hoofddorp

Park 20/20 is een concept met de eerste fullservice Cradle to Cradle-geoptimaliseerde werkomgeving. Dit businesspark combineert duurzame ontwerpen en een ecologische aanpak met een grensverleggende blik op zakendoen, met het menselijk welzijn als uitgangspunt.

FOX Verre Reizen, onderdeel van ANWB Reizen, is op dit businesspark gevestigd. Voor de bouw van dit pand zijn een aantal duurzame ontwerptechnieken gebruikt, waaronder betonkernactivering voor de behoefte van warmte en koude in het gebouw door JK vloerverwarming en aansluiting op het centrale Warmte Koude Opslag-systeem (WKO). Daarnaast maakt het gebouw (net als de rest van het businesspark) gebruik van zonne- en windenergie, waterzuivering en energie uit afval.

FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter, waarbij cultuur en natuur de uitgangspunten zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen