Dorsererf Arnhem

Dorsererf infrezen en inslijpen – Arnhem

Op een mooie locatie, in de luwte van het stadscentrum van Arnhem, kunt u nu deze prachtige woning met vrijstaande stenen garage vinden.

Deze woning heeft een goed afwerkingsniveau en is voorzien van een tuingerichte woonkamer met strakke wanden en vloeren, diepe achtertuin en 4 ingerichte slaapkamers.

Voor dit project heeft JK vloerverwarming de zand-cement dekvloer ingeslepen en voorzien van onze leidingen. De leidingen hebben wij aangesloten op onze eigen geproduceerde verdeler.

Daar de consument PVC als eindafwerking heeft gekozen, hebben wij dit al voorbereid door de sleuven dicht te smeren met onze eigen JK fermamortel. Zodoende hoeft de PVC leverancier slechts 5 mm te egaliseren om vervolgens zijn PVC erover heen te plakken.

Voor dit project heeft JK vloerverwarming de zand-cement dekvloer ingeslepen en voorzien van onze leidingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen