Dome-X

Dome-X – Oss

Het concept Dome-X is een ontmoetingsplaats voor start-ups, venture capitalists, grote bedrijven, experts, academici, niet gouvernementele organisaties (ngo’s) en (lokale) overheden. Kortom, Dome-X is dé landingsplaats voor bedrijven en organisaties die willen samenwerken middels een open cultuur om zo new business te kunnen genereren. Zij faciliteren een totaal ecosysteem van en voor de ’triple helix’. Dit houdt in dat het de samenwerking tussen overheid, ondernemingen en onderwijs stimuleert.

Middels het bedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling is het gebouw van Dome-X op een duurzame, innovatieve manier geproduceerd. Daarbij is vloerverwarming geïnstalleerd door JK vloerverwarming.

Het Dome-X is gestart vanuit de overtuiging dat het ondernemen nu en in de toekomst anders moet. Niet de omzet van vandaag is leidend, maar de omzet van mórgen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming?

Met onze expertise kunnen wij u voorzien van advies op maat. U kunt een afspraak maken in ons Experience Center in Ede. Hier staan wij u in alle rust te woord staan en adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem voor uw specifieke situatie. In ons Experience Center vind u alles wat met vloerverwarming te maken heeft, alle vragen omtrent vloerverwarming kunnen wij hier beantwoorden.

Offerte aanvragen