Offerte aanvragen

JK vloerverwarming

Sinds de oprichting in 1994 van Janssen & krop, de voorloper van het huidige JK vloerverwarming hebben er niet alleen in de wereld maar ook bij JK vloerverwarming bijna revolutionaire ontwikkelingen plaatsgevonden.


Van vloerverwarmingsbedrijfje, met weliswaar een unieke inslijpmethode en werkend vanuit een schuurtje voor hoofdzakelijk de tegelbranche tot een internationaal opererende organisatie met vestigingen en partners in Europa en daarbuiten.

 

Buiten onze grenzen is het aanleggen van vloerverwarmingssystemen door middel van de JK inslijpmethode nog steeds onze "corebusiness".


Binnen Nederland zijn wij niet alleen nog steeds marktleider wat betreft ingeslepen vloerverwarming maar ook uitgegroeid tot een organisatie die naast het engineeren en installeren van alle type vloerverwarming in de woning en utiliteitsbouw, ook software ontwikkelt en producent is van innoverende verdeel en regelsystemen.

 

Veel is er de afgelopen jaren veranderd binnen de JK organisatie maar de drive om te innoveren en altijd het uiterste te doen om partners en klanten zo goed mogelijk te bedienen is nog steeds de rode draad binnen ons bedrijf.


Hein Janssen
Directeur en oprichter

Duurzaamheid als gevolg van lange termijn denken

Duurzaam succes ontstaat in onze mening alleen door een samenspel van partijen. Er moeten de juiste partners samenkomen, om succes te hebben. Maar ook de juiste kwalitatieve producten en vaardigheden, waarden en kansen. Dat gaat in onze mening alleen in een sfeer die gekenmerkt wordt door eerlijkheid en vertrouwen en die ruimte voor ontwikkeling, vooruitgang en verbetering biedt en indien nodig, in samenwerking wordt gezocht naar oplossingen. Als we duurzaam succes op deze wijze definiëren komt dit niet alleen, maar is dit ook echt succes“vol”.

Verduurzamen van de JK bedrijfspanden

JK vloerverwarming heeft de afgelopen twee jaar de eerste stappen gezet in haar lange termijn visie, voor een duurzame toekomst. Door in eigendom verkregen (nieuwe) bestaande bedrijfspanden te verduurzamen. Naast de bouwkundige schil te voorzien van extra isolatie, zijn alle daken voorzien van zonnepanelen, in totaal 598 stuks goed voor 142 [kWp].